Vragen en voorwaarden

VRAGEN EN VOORWAARDEN


Hier vindt u antwoord op de meestgestelde vragen en onze algemene voorwaarden. 

Wat gebeurt er nadat ik mijn aanmelding heb verstuurd?


U krijgt een autmatische ontvangstbevestiging. Wij sturen u daarna zo snel mogelijk een mail met de betaalgegevens. Een aanmelding is pas definitief als de betaling is ontvangen. Wij behandelen aanmeldingen op volgorde van binnenkomst in onze mailbox. Als het maximun aantal deelnemers is bereikt, onder normale omstandigheden streven wij een aantal van 275 deelnemers/11 groepen, plaatsen wij de aanmeldingen op de reservelijst.  Deze reservelijst wordt ook gebruikt voor aanmeldingen na 1 juni.

Mijn zoon of dochter wil graag ingedeeld worden bij een vriendje. Is dat mogelijk?


Natuurlijk proberen wij rekening te houden met de voorkeuren als die bij ons bekend zijn. Garanderen kunnen wij het echter niet. Hoe eerder wij een voorkeur weten hoe groter de kans is dat wij er aan kunnen voldoen. Soms betekent dit dat een deelnemer in een groep hoger of lager wordt ingedeeld. Dit kan alleen als de tenues nog niet zijn besteld. Na 1 juni, dan bestellen we de tenues, is plaatsing in een andere groep niet meer mogelijk. Wij houden ook in de gaten of een deelnemer is ingedeeld bij clubgenoten en/of dorpsgenoten van zijn/haar eigen leeftijd.

Houden de jongste groepen het wel vol om vijf dagen te voetballen?


Wij houden in het programma rekening met alle leeftijdscategorieën. Voldoende rust en afwisselende spelactiviteiten zorgen ervoor dat ook de jongste groepen het volhouden. Als een kind aangeeft dat hij of zij moe is, is een time-out geen probleem. Het staat de ouders ook vrij om dochter of zoon een dag(deel) thuis te houden om even op adem te komen. Graag wel even in overleg met de hoofdbegeleider. 

Mijn kind kan helaas toch niet meedoen of er komt onverhoopt een dag (of meer) te vervallen, krijg ik mijn geld terug?


Het kan voorkomen dat u uw kind heeft opgegeven voor de Kick-Off Voetbaldagen, maar dat hij/zij door (onvoorziene) omstandigheden toch niet mee kan doen. Het kan ook zijn dat wij van de autoriteiten de opdracht krijgen een of meerdere dagen af te gelasten en/of deelnemers niet aan het volledige programma te laten deelnemen. Ook in het geval van andere onvoorziene omstandigheden aan de kant van Stichting Kick-Off geldt deze regeling.

 

In beide gevallen geldt dezelfde regeling wat betreft het eventuele terugstorten van betaalde gelden. Dit is afhankelijk van wanneer de afmelding/afgelasting plaatsvindt:

Annuleringsdatum

Vergoeding

t/m 31 mei

Betaalde bedrag excl. €10 administratiekosten retour

1 juni t/m zondag voor de Kick-Off Voetbaldagen

Kleding en bal afnemen, €30 excl. ontvangen kortingen retour

Tijdens Kick-Off Voetbaldagen

Kleding en bal afnemen, geen geld terug

Mijn kind mag gebruikmaken van het MEEDOEN-pakket van de Gemeente NOP, mag hij die ook voor de KICK-OFF Voetbaldagen gebruiken?


Net als de Gemeente Noordoostpolder vinden wij het belangrijk dat alle kinderen kunnen meedoen aan onze voetbaldagen. Wij zijn dan ook erg blij met de toekenning van onze stichting als deelnemer van het MEEDOEN pakket. De betaling verloopt via de verkregen QR code, deze kunt u mailen naar aanmelden@kickoffvoetbaldagen.nl. Ook voor vragen kunt u daar terecht. Informatie over het MEEDOEN pakket vindt u op https://www.noordoostpolder.nl/meedoenpakket