Over ons


KICK-OFF VOETBALDAGEN

Al meer dan 10 jaar worden de Voetbaldagen succesvol georganiseerd op sportpark de Ervenbos. Sinds 2018 doen we dit onder de naam Kick-Off Voetbaldagen. Wij beschikken dus over een ruime ervaring. 

Tijdens de Voetbaldagen bieden wij bijna 250 kinderen vijf dagen lang een sportief en afwisselend programma aan. Plezier, sportieve ontwikkeling en samenspelen staan daarbij voorop. Alle deelnemers ontvangen naast een volledig tenue een bal en bidon als aandenken aan de Kick-Off Voetbaldagen. 


De Kick-Off Voetbaldagen zijn voor: 

- Kinderen van 5 tot en met 15 jaar

- Jongens en meisjes

- Ook voor niet-leden van voetbalverenigingen


Samen met onze professionele begeleiding gaan wij voor kwaliteit. Dit gaan de deelnemers deze voetbalweek ervaren. Het weer kunnen wij niet veranderen, maar we kunnen ons er wel zo goed mogelijk op voorbereiden en op inspelen. 

KICK-OFF VOETBALDAGEN


Al meer dan 10 jaar worden de voetbaldagen succesvol georganiseerd op sportpark Ervenbos. Sinds 2018 doen wij dit onder de naam Kick-Off Voetbaldagen. We beschikken over ruime ervaring om meer dan  200 voetballiefhebbers professioneel te begeleiden en een leuke week te bezorgen. Dat doen we met meer dan 50 enthousiaste vrijwilligers!


CONTACT


Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op:


T.  06 13 76 26 48‬

E. aanmelden@kickoffvoetbaldagen.nl

Kick-Off Voetbaldagen