Over ons

KICK-OFF VOETBALDAGEN

Al ruim vijftien jaar worden de Voetbaldagen georganiseerd in Emmeloord. Sinds 2018 doen we dit onder de naam Kick-Off Voetbaldagen op Sportpark Ervenbos.

 

Tijdens de Kick-Off Voetbaldagen bieden we 275 kinderen een gezellige en sportieve week, waarin plezier, sportieve ontwikkeling en samenspelen centraal staan. De week start op maandagochtend met de opening, waar de groepen hun nieuwe tenues presenteren aan hun familie en vrienden op de tribune. Het programma is de hele week gevuld met verschillende (voetbal)activiteiten en tussendoor ontvangen de deelnemers elke dag een tussendoortje en een lunch. Op vrijdag sluiten we de week gezamenlijk af en worden de prijzen uitgereikt.


De begeleiding bestaat uit een enthousiaste groep vrijwilligers met een hele hoop ervaring. Elk jaar staan ze klaar om er weer een fantastische week van te maken!


Voor wie zijn de Kick-Off Voetbaldagen?

De Kick-Off Voetbaldagen zijn voor kinderen tussen de vijf en vijtien jaar die van voetbal houden (ook als je geen lid bent van een voetbalvereniging). Aan het begin van de week ontvangen alle deelnemers het tenue (shirt, broek, sokken) en  aan het einde van de week een bal en bidon als aandenken aan de Kick-Off Voetbaldagen. 

KICK-OFF IN HET NIEUWS

5 februari 2024 • De Noordoostpolder


Nieuw bij Kick-Off Voetbaldagen: G-voetbal

1 november 2023 • Omroep Flevoland


Tientallen jonge voetballers teleurgesteld, inschrijving voetbalkamp snel vol

24 juli 2023 • Omroep Flevoland


Recordaantal kinderen trapt zomervakantie af met voetbalkamp

19 juli 2021 • De Noordoostpolder


"Alleen blije kinderen, daar krijg je energie van"